Tel.:
Shenzhen Calinmeter Co,.LTD
Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

de enige wettelijke eigenaar van CALIN-merk en de enige fabrikant van Calin-de meters van het reeksnut.

Calinmeterreserve het recht om het even welke rechtsmiddelen van iedereen of entiteit na te streven wie als groep of toetreding van Calin eisen of Calin-meterproducten zonder juiste autorisaties verdelen.

Thuis

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Fabrieksreis

 • lopende band

  Zoals vermeld in bedrijfprofiel dat, levert Calin meter in componenten, - producten evenals elektronisch ontwerp aan andere meter verwerkende bedrijven worden gebeëindigd. En Calin heeft een volledige die productiefaciliteit met moderne die ISO-normen wordt gebouwd in Longhua-District van Shenzhen-stad als Co. van Shenzhen worden gesitueerd Calinmeter, Ltd. Het is een productie en kaliberbepalingslijn van 6 SMT-lijnen, 6 kaliberbepalingslijnen, 2 lopende band, 2 het verouderen ruimten, 1 laboratorium en 1 pakhuis. Zijn jaarlijkse productiecapaciteit is de enige fase van 1.500.000 PCs en 700.000 de energiemeters in drie stadia van PCs. 

   

  SMT-LIJN  -

   

  Shenzhen Calinmeter Co,.LTD fabriek productielijn 0

   

  Lopende band -

   

  Shenzhen Calinmeter Co,.LTD fabriek productielijn 1

   

  Kaliberbepaling en het testen -

  Shenzhen Calinmeter Co,.LTD fabriek productielijn 2

 • OEM / ODM

  Het ontwerpen van, het ontwikkelen van en de productie van een nieuwe meter zijn het eisen en concurrerende zaken. Calin wordt gewijd om de professionele Verwerkende Dienst en Oplossingen aan klanten te verlenen, met inbegrip van SMT, PCBA, ASSY en het Testen.

  Shenzhen Calinmeter Co,.LTD fabriek productielijn 0

   

  Conventionele OEM/ODM ontwerpt enkel en vervaardiging, die passief aan klant-bepaalde specificatie en bestaande eisen antwoorden. De dienst van Calin bepaalt bestekken voor u en voorziet u proactively van ideeën, en wij werken ook met u om toekomstige eisen te vervullen. Onze volledige dienst omvat 7 stadia. Beginnend van het S0-stadium met marktonderzoek en intelligentie om u te helpen het productconcept formuleren, brengen wij dan het project levend met een projectaftrap. Het onderzoek en de ontwikkeling, het ontwerp, de kwaliteitscontrole, het testen, en de uiteindelijk proefproductielooppas van het product zouden kort daarna volgen. Tot slot wanneer de proeflooppas succesvol is gebleken te zijn, zouden wij volumeproductie en verzending aan cliënten beginnen. Waar het van de traditionele OEM diensten verschilt, is dat de dienst van Zhongcheng niet hier ophoudt: eerder blijven wij de cliënt met het beheer van de productlevenscyclus helpen en op het bestaande product verbeteren om onze cliënten bij de snijkant van innovatie te houden.

   

   

   

Contactgegevens
Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

Contactpersoon: Mr. Rozelle Max

Tel.: +86-755-29425084

Fax: 86-755-23707749

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Shenzhen Calinmeter Co,.LTD
Vloer 6, BD A6, Qiaode-het Park van Technologie, Kelian Rd, het District Shenzhen, China van Guang Ming
Tel.:86-755-23707749
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Vooruitbetaalde Elektriciteitsmeters Leverancier. © 2016 - 2023 prepayment-meter.com. All Rights Reserved.