Tel.:
Shenzhen Calinmeter Co,.LTD
Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

de enige wettelijke eigenaar van CALIN-merk en de enige fabrikant van Calin-de meters van het reeksnut.

Calinmeterreserve het recht om het even welke rechtsmiddelen van iedereen of entiteit na te streven wie als groep of toetreding van Calin eisen of Calin-meterproducten zonder juiste autorisaties verdelen.

Thuis

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

Een paar woorden over ons
China Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Bedrijfsprofiel
China Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Bedrijfsprofiel
China Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Bedrijfsprofiel
China Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Bedrijfsprofiel
China Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Bedrijfsprofiel
China Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Bedrijfsprofiel
China Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Bedrijfsprofiel
China Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Bedrijfsprofiel
China Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

Calin, zoals die uit de Liga van China van Innovatie, data terug naar het jaar 2006 is voortgekomen toen ons team de nieuwe generatie van cpu-het uurmeter van de kaart elektronische vooraf betaalde kilowatt voor het Net van de Staat van China ontwikkelde. Nu zijn er meer dan 1.000.000 PCs dit type van slimme vooruitbetalings elektrische meters die als zeer belangrijke apparaten van de opbrengstbescherming voor nut en providers in en uit China werken. 


Elk lid van het team van Calin R&D diende ooit in hoogste weelderige Chinese meterbedrijven en droeg tot de snelle ontwikkeling van de slimme metende industrie in China bij. Met de de enorme ervaring en deskundigheid van het frontgebied, biedt Calin een breed metend assortiment, het bestaan uit van aan conventionele elektrische meters, watermeters, vooraf betaalde meters, draadloze communicatiemeters, verkoop en beheersystemen, slimme het meten van AMR/van AMI oplossingen, het raadplegen, opleiding en steun.


Calin is de voorloper van de vooraf betaalde metende industrie in China. Onze producten en oplossingen allen worden ontwikkeld op het concept opbrengstbescherming en beter beheer, en genieten zo zeer van hoge reputatie in de industrie. Zelfs levert China nu componenten, volledige producten zoals in OEM, en meet elektronisch ontwerp aan veel andere meterfabrikanten. Met dit OEM en handelspartners, hebben de zaken van Calin wereldwijd expannded aan meer dan 30 landen en gebieden. 

 

Om met onze cliënten te delen is het voordeel van onze constante innovatie en aan het verzoek van onze cliënten te begaan onveranderlijke principe van Calin het voor altijd. Het lopen vanaf verantwoordelijkheid is altijd condemed. Calin zal houden onderhoudend onze cliënten met onze beste innovatie en verplichting om beste wederzijds voordeel tot stand te brengen.

China Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Bedrijfsprofiel 0

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : Calin

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

De Meterco. van Shenzhenkeling, Ltd werd opgericht op 6 November, 2015, en zijn geregistreerd adres is bij de 6de verdieping van de bouw a, Qiaode-wetenschap en Technologiepark, Nr 7, het high-tech park van Guangming, Tianliao-gemeenschap, Yutang-straat, Guangming-District, Shenzhen.

 

De bedrijfsprojecten zijn: productie van elektronische energiemeter, intelligente watermeter, gasmeter, hittemeter, gasmeter, instrument, collector, concentrator, vier meter geïntegreerd systeem en materiaal, communicatie module, communicatie interface, metervakje en volledige reeks van instrument; plastic producten en secundaire verwerking voor diverse instrumenten; productie van vorm.

bedrijfsdiensten

De opleidende Dienst-- De hulp u maakt het op uw

 

De fundamentele cursus die tot het succes van om het even welk project leiden is de overdracht van vaardigheden en kennis. Daartoe, specialiseert Calin zich in het verstrekken van trainingscursussen in alle aspecten van projectverrichting.

 

Een zeer belangrijk voordeel van onze opleiding is dat wij verscheidene rolfuncties volgens daadwerkelijke baan hebben bepaald, die door het personeel worden uitgevoerd dat handen op de verrichting zal zijn. Dit laat u toe om de meest aangewezen cursus te selecteren die op de taakfunctie, het niveau en de ervaring wordt gebaseerd.

China Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Steun--Elke stap van uw manier

Calin verstrekt hotlines van het de klokbureau van 24/7/365 de volledige en verre de Desktoptechnische ondersteuning van TeamViewer. Onsite is op verzoek beschikbaar. Calin heeft een waaier van steunovereenkomsten ontwikkeld die u toelaten om het beste pakket voor uw behoeften te selecteren.

China Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De professionele aangegane dienst-- Neem weg uw spanning

 

Calin verleent de gedelocaliseerde aangegane beheersdienst voor klein - met maat entiteiten zoals complexe eigenaars, kleinhandels bedrijventerreinen, bureaugebouwen die geen handen op de systeemverrichting willen. Met externe toegangfaciliteiten, biedt Calin gegevensbeheer, de bonkous van de vooruitbetalingsverkoop, de voorziening van het statistiekrapport, enz. aan China Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Bedrijfsprofiel 2

 

 

Bedrijfteam

In het verleden de vijf jaar, verkochten wij en droegen meer dan 200.000 slimme meters op. Wij zijn ISO, STS verklaard meterbedrijf. Wij niet alleen vervaardigen maar ook ontwerpen voor andere meterbedrijven in en uit China.We oprecht waarderen voor wordt gegeven deze kans die ons recentste technologyandproduct introduceren om uw behoeften te verzorgen. Wij geloven onze deskundigheid van het slimme meten van waarde aan u op uw gebieden is.

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD
Vloer 6, BD A6, Qiaode-het Park van Technologie, Kelian Rd, het District Shenzhen, China van Guang Ming
Tel.:86-755-23707749
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Vooruitbetaalde Elektriciteitsmeters Leverancier. © 2016 - 2023 prepayment-meter.com. All Rights Reserved.