Tel.:
China Vooruitbetaalde Elektriciteitsmeters fabrikant
Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

 

Co van Shenzhencalinmeter, .LTD 

 

Thuis

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

Calin, zoals die uit de Liga van China van Innovatie, data terug naar het jaar 2006 is voortgekomen toen ons team de nieuwe generatie van cpu-het uurmeter van de kaart elektronische vooraf betaalde kilowatt voor het Net van de Staat van China ontwikkelde. Nu zijn er meer dan 1.000.000 PCs dit type van slimme vooruitbetalings elektrische meters die als zeer belangrijke apparaten van de opbrengstbescherming voor nut en providers in en uit China werken. 


Elk lid van het team van Calin R&D diende ooit in hoogste weelderige Chinese meterbedrijven en droeg tot de snelle ontwikkeling van de slimme metende industrie in China bij. Met de de enorme ervaring en deskundigheid van het frontgebied, biedt Calin een breed metend assortiment, het bestaan uit van aan conventionele elektrische meters, watermeters, vooraf betaalde meters, draadloze communicatiemeters, verkoop en beheersystemen, slimme het meten van AMR/van AMI oplossingen, het raadplegen, opleiding en steun.


Calin is de voorloper van de vooraf betaalde metende industrie in China. Onze producten en oplossingen allen worden ontwikkeld op het concept opbrengstbescherming en beter beheer, en genieten zo zeer van hoge reputatie in de industrie. Zelfs levert China nu componenten, volledige producten zoals in OEM, en meet elektronisch ontwerp aan veel andere meterfabrikanten. Met dit OEM en handelspartners, hebben de zaken van Calin wereldwijd expannded aan meer dan 30 landen en gebieden. 

 

Om met onze cliënten te delen is het voordeel van onze constante innovatie en aan het verzoek van onze cliënten te begaan onveranderlijke principe van Calin het voor altijd. Het lopen vanaf verantwoordelijkheid is altijd condemed. Calin zal houden onderhoudend onze cliënten met onze beste innovatie en verplichting om beste wederzijds voordeel tot stand te brengen.

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : Calin

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 60% - 70%

bedrijfsdiensten

De opleidende Dienst-- De hulp u maakt het op uw

 

De fundamentele cursus die tot het succes van om het even welk project leiden is de overdracht van vaardigheden en kennis. Daartoe, specialiseert Calin zich in het verstrekken van trainingscursussen in alle aspecten van projectverrichting.

 

Een zeer belangrijk voordeel van onze opleiding is dat wij verscheidene rolfuncties volgens daadwerkelijke baan hebben bepaald, die door het personeel worden uitgevoerd dat handen op de verrichting zal zijn. Dit laat u toe om de meest aangewezen cursus te selecteren die op de taakfunctie, het niveau en de ervaring wordt gebaseerd.

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

 

Steun--Elke stap van uw manier

Calin verstrekt hotlines van het de klokbureau van 24/7/365 de volledige en verre de Desktoptechnische ondersteuning van TeamViewer. Onsite is op verzoek beschikbaar. Calin heeft een waaier van steunovereenkomsten ontwikkeld die u toelaten om het beste pakket voor uw behoeften te selecteren.

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De professionele aangegane dienst-- Neem weg uw spanning

 

Calin verleent de gedelocaliseerde aangegane beheersdienst voor klein - met maat entiteiten zoals complexe eigenaars, kleinhandels bedrijventerreinen, bureaugebouwen die geen handen op de systeemverrichting willen. Met externe toegangfaciliteiten, biedt Calin gegevensbeheer, de bonkous van de vooruitbetalingsverkoop, de voorziening van het statistiekrapport, enz. aan Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

 

 

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD
Vloer 6, BD A6, Qiaode-het Park van Technologie, Kelian Rd, het District Shenzhen, China van Guang Ming
Tel.:86-755-23707749
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Vooruitbetaalde Elektriciteitsmeters Leverancier. © 2016 - 2020 prepayment-meter.com. All Rights Reserved.